Kawan2Ku

28 Disember 2014

Malam Jasamu DiKenang 2014

Posted by Dalia Hassan at Ahad, Disember 28, 2014

Assalamualaikum wbt..

Pada 26 Disember yang lalu aku telah menghadiri majlis Malam Jasamu Dikenang yang diadakan di One City Hotel, USJ. Malam jasamu dikenang diadakan sempena menghargai jasa pegawai / anggota / pegawai awam yang telah atau akan bertukar serta menghargai jasa mereka2 yang telah tiada.

Dan, setelah berapa bulan tak jumpa my bff, Linie yang telah bertukar ke Ipoh pada Febuari lalu, inilah masanya untuk kami berborak panjang. Biasa kalau bercerita dalam whatsapp tak syok.. bila dapat jumpa barulah puas dapat bersembang. Yerla.. dulu Linie ni la yang sama2 susah senang dengan aku. Sahabat dan jiran meja kat opis. hehehe

                              

kami bersiap kat opis jer. konon2 nak selfie. sekali kena kacau ngan Sue, terus nak tergelak. (alamak! baru perasan yang aku takder gambar selfie dengan Sue la.. huhuhu!)
                                           
Kak Wani, Linie ngan Sue
Majlis dimulakan dengan bacaan doa oleh ustaz Azha dari cawangan Baka, yang mendoakan kesejahteraan mangsa2 banjir di Pantai Timur.
Tuan Chandran yang bertukar ke IPK Melaka..

penyampaian cenderamata..

mencari Mr. baju petak2.. hehe!

Persembahan live band  dari SJ Cops Band

Hidangan tersedia depan mata... yummyyyyyy!

oleh sebab aku diet, ni jer yang aku makan... 

oh ok aku tipu.. sebenarnya ni yang aku makan... ngeeeeeee! 
antara tetamu yang hadir...
                                   
penyampaian hadiah oleh isteri timbalan KPD

DSP Tuan Hj Che Din yang bertukar ke IPD Shah Alam

ngan kak wani...

selfie ngan Anne.. dia ni finalis bintang RTM tahun bila aku tak ingat.. 2001 kut..  (sila abaikan ketembaman pipi aku)

selfie ngan my bff Linie... 

Selfie ngan Tuan Naser yang senget.. Macam OKU dah aku tengok... kekekeke.. jangan marah tuan!

tayangan slide aktiviti sepanjang tahun 2014



My BFF, Linie menerima cenderahati dari tuan KPD


Tu jer aku nak cerita...

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


2 comments:

Mama Myja berkata...

wah bestnyer, en husband ipk sel. tapi xpernah buat kat hotel.

Dalia berkata...

oh.. hehe.. tapi biasa kalau ipk yang buat lagi grand..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea