Kawan2Ku

Assalamualaikum wbt...


Blog ini telah menjadi diari hidup aku. Kebanyakan yang aku masukkan di sini adalah kehidupan harian aku. Walaupun ianya tidaklah menarik perhatian dan tiada apa yang menarik, tapi perjalanan kehidupan aku tetap mempunyai jalan cerita yang tersendiri walaupun kadang-kadang ianya sangat membosankan. Menjalani rutin hidup yang biasa, melakukan sesuatu yang berulangan setiap hari, namun ianya tetap satu kenangan yang aku cuba kenang sehingga ke akhirnya.


Untuk tahun 2020, aku cuba untuk menulis setiap hari apa yang aku lakukan. Selain untuk kenangan di masa hadapan dan juga untuk tatapan anak cucu aku nanti, aku cuba untuk mendisiplinkan diri aku untuk tidak melakukan sesuatu perkara hanya separuh jalan. Aku cuba... mungkin The Chapter ini tidak bermakna bagi para pembaca, tapi ianya sangat bermakna bagi aku, walaupun ianya hanya sebuah kisah harian yang membosankan yang aku lalui setiap hari.


Terima kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow blog aku yang sendu ini.


Sekian.

06 Disember 2014

Kolam Awam Kerosel Dan Zoo Johor


Assalamualaikum wbt..

Memandangkan cuti sekolah kali ni Ainul tinggal di kampung dengan abah tok dengan mak nek dia, so memang aku tak sempat nak bawa dia pergi jalan mana2. Bila dah kat sana, Mak Ucu dia lah yang ambil alih bawak dia pergi jalan2.

Dan inilah dua tempat yang mak ucu dia bawak pergi... Kerosel Water Park dan Zoo Johor. Nampak macam best jer, lain kali aku rasa macam nak pergi juga ke sana bawa dak tecik pulak.
















semenjak pandai mengapungkan diri (aku sempat ajar dia masa pergi ke Sunway Lagoon haritu), asyik nak terapung jer  dia.. hehe!












Si Anaqi dan gayanya...






dari kecik kalau pergi mana2 mesti orang ingatkan diorang ni kembar...











Zoo Johor




                                                            



                                   
                                 




Ingat lepas ni nak bawak diorang pergi Legoland pulak... tapi tak tahu la bila... (sebenarnya mama dia ni yang teringin sangat nak pergi LL)

ngeeeeeeeeeeeeee!

0 comments:

D'Alia Gallery. Dikuasakan oleh Blogger.
 

D'Alia Gallery Published @ 2014 by Ipietoon