Kawan2Ku

10 Januari 2015

Poskad Dari Sarawak

Posted by Dalia Hassan at Sabtu, Januari 10, 2015

Assalamualaikum wbt...

Hari ni aku keje sorang2 kat opis.. memang mengantuk sangat... mata ni rasa macam tak boleh bukak jer... so untuk menghilangkan rasa ngantuk, aku pun mengemas la rak buku kat belakang aku ni...

Susun punya susun aku terjumpa pulak beberapa keping poskad kepunyaan kak Sariha... boleh aku tergelak sorang2 macam orang giler bila baca poskad tu (tapi aku dah wasap dia minta sorry sebab dah ter baca poskad dia tanpa izin dia- tapi dia tak kisah pun)

Masyarakat Sarawak yang sangat unik. Teringin nak merasa hidup dalam masyarakat sana. Mesti best dan akan menjadi pengalaman yang indah dalam kehidupan...

Poskad tu dia terima dari ex-boss dia masa dia kat Bukit Aman dulu. Tapi dia memang selalu cerita kat kami yang ex boss dia yang tu memang selalu kenakan dia... secara bergurau. tapi sekarang ni memang dia bersahabat lagi dengan ex boss dia dan isterinya... dah jadi bespren dah...

Ni la poskad2 yang ex boss dia hantar ke dia... memang terbaikkk...
















Aku paling tak tahan nak gelak pasal yang ni la... siap sebut bekas setiausaha perkep tu.. sah2 kak sariha dulu memang setiausaha perkep... hahaha! 









Sekian.

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

2 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea