Kawan2Ku

02 Januari 2015

Status Blog #34

Posted by Dalia Hassan at Jumaat, Januari 02, 2015

Hari ni dok borak2 dgn my encik asben kat tepi sungai kota sambil makan steamboat cucuk yang paling sedap kat kota tinggi ni....
Pastu saja je bukak cerita pasal my good friend nan seorang yang kat pantai timur tu. Camana aku rapat ngan dia dari uitm lg. Camana skrg aku boleh rekemenkan dia dengan roomate aku dulu (tapi tak menjadi). Dari A sampai Z aku cerita. Dan aku bgtau dia yang sampai sekarang aku masih ada 2 orang bespren lelaki. (Mamat tu dengan Manek Ngok Ngek-bespren sejak sekolah)


Tapi... dari dulu aku perasan satu pasal mr. laki aku ni... dia ni takder perasaan jeles ker? Cuba la sekali sekala tu tunjuk perasaan jeles skit. Aku yg susah hati bila dia takder perasaan ni.. mentang2 bini dia tak cantik, mesti dia ingat bini dia ni tak laku. Huhu!

~sekadar luahan rasa di malam sepi~

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea