Apa-Apa Aje, Bila-Bila Aje, Mana-Mana Aje, Siapa-Siapa Aje, Suka-Suka Aje




Kawan2Ku

09 Februari 2015

Status Blog #36


Assalamualaikum wbt....

Dah beberapa hari aku tak sempat nak update blog. Sibuk yang amat.. aku rasa encik kambing, lembu, ayam, itik dan yang seangkatan dengannya pun tak sesibuk aku..  tak percaya tanyalah mereka... hehe!

Alhamdulillah. Usai sudah sesi pendaftaran aku kat UTM Skudai pada Sabtu lepas. Dan hari ini aku masih berada di Johor rumah family aku. Orang kata alang2 dah balik kampung ni, biarlah lama sikit, yer tak? Sebab tu la bila dah kat kg ni memang jarang la pegang henpon. Ada aktiviti lebih penting dari ber media sosial ni.. hahaha!

Oh ya! Pasal diet atkins... adoiyai.. bila dah balik kampung ni, memang payah nak tahan keimanan dari menjamah masakan mak... abislah abislah abislahhhhhhh! Tapi takperlah... balik Subang nanti aku re-induction... ngeeeeeeee!

Okla... tu je laporan aku untuk beberapa hari ni...

Daaaaaaaaaaaaa!