Kawan2Ku

19 Mei 2015

Hari Keluarga Trafik IPD Subang Jaya

Posted by Dalia Hassan at Selasa, Mei 19, 2015

Assalamulaikum wbt..

Pada 16 Mei 2015 yang lepas telah diadakan sambutan hari keluarga cawangan trafik IPD Subang Jaya di Agrotech Garden Resort Hulu Langat. Enjoy memang sangat enjoy tapi aku rasa macam tak puas sebab aku terpaksa beredar awal disebabkan aku ada test kat UTM Space jam 2.. frust gak la sebab tak dapat join sampai abis. Tak sempat nak pungut hadiah pun... haha! Yerla... banyak game yang aku tak dapat main sebab tak sempat...

Aku, Seha, Faizah dan Ima bermalam kat sana sehari sebelum tu. Yerla.. dapat dua bilik free pihak Agrotech bagi, so apalagi... membujangkan diri la... kekeke!

Jom layan gambar2 ni... Sorry la banyak sangat aku tempek kat sini, bukan apa.. aku taknak gambar ni hilang...  so letak kat blog selamat la sikit.. (alasan lagi... kekeke!)

                                                        

                                                        

                                                        

                                                        

Gambar2 kat atas ni waktu kami nak makan malam... sehari sebelum family day... 

ada gaya tak?? gaya juara... haha!

kat meja pendaftaran... errr.. seawal pagi ni.. tak ingat plak waktu ni aku dah mandi pagi ke belum... hahahaha tak senonoh!!!

muka orang tak mandi lagi...

orang tak mandi geram tengok air kat belakang tu...

ok.. masa ni dah mandi.. tapi... serupa jer muka mandi dengan tak mandi.. haha!

selfie ngan seha.. tu jer la kejenya....

dan lagi....

dan lagiiiiiiii

dan lagiiiiiiiiiiiiiiiii

lagiiiiiiiiiiiiiiii!!
ni acara dah bermula...
peserta sila ambil tempat...
















                                               





































































huh! tengok budak baju biru tu.. over!! hahaha!


ima rupanya... kusangkakan budak sekolah mana tadi... haha!



Harap maaf. Gambar tak ikut turutan. Hamba tersangatlah malas menyusun semula gambar2 ni... kredit juga buat my boss, Tuan Azman merangkap Ketua Bahagian Ketenteraman Awam  (KBKA) IPD Subang Jaya kerana sebahagian besar gambar2 yang aku masukkan kat sini adalah ihsan dari beliau. Hehe!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea