Kawan2Ku

01 Januari 2016

Promosi : Pakej Percutian Terlajak Murah Ke Krabi, Thailand ( RM349 + RM40 )

Posted by Dalia Hassan at Jumaat, Januari 01, 2016
Makluman

* Pakej RM349 ini adalah terpakai bagi bulan April - Disember manakala bagi Januari hingga Mac, tambahan untuk kos hi-season adalah sebanyak RM40.

Assalamualaikum wbt...

Aduhai.. terkenang-kenang dan teringat-ingat percutian ke Krabi bulan Oktober yang lepas. Kalaulah aku takder kelas setiap hujung minggu, memang aku nak pergi lagi ke sana. Amik pakej kat Pak Su, memang berbaloi - baloi... TERLAJAK MURAH!!!

Sebelum ni aku pernah ke Krabi dengan menaiki flight, tapi pengalaman melalui jalan darat adalah lebih manis dan seronok berbanding dengan perjalanan udara! Bak kata pepatah, jauh perjalanan luas pemandangan... haihhhh la rindunyaaaa...Walaupun pada asalnya kami plan nak main redahhhh jer, tapi bila memikirkan masa kami yang ada hanya 3 hari saja kat sana, mungkin ianya akan kelam kabut skit, melainkan kami ada masa seminggu kat sana.. dan syukurlah kami terjumpa pakej TERLAJAK MURAH!!! ni... sekurang-kurangnya percutian kami terancang dan masa dapat diisi dengan sempurna.


Pada korang semua, kalau korang nak pergi ke Krabi dengan harga bajet bolehlah call Pak Su untuk pilih tarikh yang sesuai...


Rizal (Pak Su Krabi) : 012-3421029 
(Call / Whatsapp)


Boleh pilih mana2 tarikh yang bertanda merah ya!
Check It Out !!

Oh ya! Pakej ni bermula di Bukit Kayu Hitam. RM349 (tambahan RM40 bagi bulan Jan -Mac 2016)..

 So?? Apalagi?? Jom la pakat ramai2 bercuti ke Krabi... pakej yang sangat murah, memang berbaloi-baloi..
 
Pakej Krabi 3 Hari 2 malam TERLAJAK MURAH !!!

 CALL/WHATSAPP :RIZAL (PAK SU KRABI)  012-3421029

Pakej termasuk :

- Van Commuter dari sempadan Bukit Kayu Hitam ke Krabi.
- Hotel 3hari 2malam di Aonang.
- Island hopping ( bot pusing 4 pulau)
     *Poda Island
     *Tub Island
     *Chicken Island
     *Pranang Beach
- Snorkeling (sampai puas)
- Free lunch at the beach semasa Island Hopping
- Krabi city tour
    *Black Crab
    *Nok Awk
    *Krabi Walking Street
    *Elephant Trekking
    *Gastropod shell fossil
    *7 Heaven
- Perjalanan pulang singgah di Hatyai
   *floating market

 Super duper murah!!!! Jom join!!! PASTI ANDA BERPUAS HATI!!!

 Jadual Perjalanan:  

Hari Pertama:

8.00 a.m - Berkumpul disempadan Bukit Kayu Hitam
8.30a.m - Cop passport di Malaysia dan Thailand
9.00 a.m – Bergerak ke Krabi
01.00 p.m – Lunch
04.00 p.m – Tiba di Krabi
04.30 p.m – Check-in
06.00 p.m - Shell Fossil (shopping mutiara)
07.00 p.m – Dinner
09.00p.m – Shopping di Krabi Night Market
10.00 pm - Aktiviti bebas

Hari Kedua: 

07.30 am - Breakfast
08.30 am – Bertolak ke Aonang Beach
09.00am-03.30pm – Aktiviti hopping 4 island & Snorkeling
06.00pm - 7 Heaven
08.00pm - Dinner
09.30pm - Shopping di Aonang walking street
10.30pm -- Aktiviti bebas

Hari ketiga: 

07.30a.m - Check-out
08.00a.m – Breakfast
9.30a.m - Elephant trekking
11.30p.m – Lunch n bergerak ke Hatyai
03.30p.m- Tiba di Hatyai Floating Market.
05.00p.m – Bergerak ke sempadan Bukit Kayu Hitam
06.30 p.m - Tamat


Korang boleh intai entry aku pasal percutian ni :

Cuti - Cuti Thailand : Pulau Krabi 2.0 ( Day 1 )

Cuti - Cuti Thailand : Pulau Krabi 2.0 ( Day 2 )






Selamat bercuti !!!

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

2 comments:

Puan Wawa berkata...

yg ni gi dgn bot ke?

Dalia Hassan berkata...

Dari bukit kayu hitam naik van. Van yang cukup selesa siap ada wifi lagi.. naik bot tu masa island hopping.. nak pegi pulau2 n snorkeling..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea