Kawan2Ku

08 Disember 2015

Status Blog #57

Posted by Dalia Hassan at Selasa, Disember 08, 2015

    Oh! sweet je rasa bila asaimen yang ko sepatutnya hantar hari ni, ko baru nak siapkan hari ni juga... lebih sweet lagi yang sebenarnya asaimen ni Dr. dah bagi kat ko 2 bulan lepas... dan yang paling sweet bila segala draf dan isi-isi yang ko dah buat separuh jalan tu hilang entah kemana... mungkin ditelan virus-virus cinta...

    Sweetnyaaaaa bila terpaksa buat semula.....


    Alia : Ini bukan sweet ni... ini sweat!!

2 comments:

Sya Nadia berkata...

buat kerja last minute,mmg macam2 hal lah...

Dalia Hassan berkata...

hahaha.. kannnnnn Sya Nadia...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea