Kawan2Ku

13 Disember 2015

Status Blog #59

Posted by Dalia Hassan at Ahad, Disember 13, 2015

Alhamdulillah...

Esok Selangor cuti peristiwa. Aku yang sepatutnya off esok nampak gayanya anjak ke hari Selasa la.. syukur.. boleh la aku balik Segamat jap lepas kelas...

Gerak dari Subang dalam kul 5 petang.. Balik berdua jer dengan dak tecik Arissa... dari keluar rumah sampai la ke Tampin hujan sepanjang jalan. Nasib baik la perjalanan lancar. Sampai rumah mak tepat pukul 9.10pm..

Sempat la tengok Gegar Vaganza dari awal. Sampai2 je salam mak abah, pastu terus duduk depan tv sambil cari jalan camana nak mengecek remote tv dari abah. Haishhhh buruk perangai. Abah pegi dapur je, aku terus tukar channel. Hahahaha.. pastu sorokkan remote control dalam handbag. Abah menjajar cari remote tak jumpa... ..

Go go Siti Nordiana! Semoga nana menang la malam ni.. Aminnnn..

Berdua je balik kampung...

Esok akak tolong abah cari remote control yang hilang tu yer.....

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea