Kawan2Ku

14 Februari 2016

Day 1 : Re-Induction Diet Atkins

Posted by Dalia Hassan at Ahad, Februari 14, 2016
Assalamualaikum wbt...

Singgah menulis sebentar di blog kesayangan, sekadar membakar semangat aku untuk menempuhi hari hari mendatang dalam menjalani DA...

Menu untuk hari pertama re-induction DA... harap2 usaha ini berterusan sehingga mencapai matlamat yang aku inginkan... In Shaa Allah... Aminnnnn...

    Menu Sarapan
(Mee Konjac Goreng & Telur Goreng)


Menu Lunch & Dinner
(Grilled Salmon With Lemon)


2 comments:

Farahain ZFA berkata...

Mee dalam kategori carb awak.. Sama je macam awak makan nasi . Mcm ain biasanya amek nasi je segenggam . Yg penting untuk fat loss kena kurangkan carb . carb ialah roti , nasi , mee ,tepung semua itu .

Dalia Hassan berkata...

farahain, mee ni bukan mee yang biasa kita makan tu.. ni mee Konjac.. sebungkus konjac tu kurang dari 1g carbs... nanti saya masukkan ye gambar Konjac tu...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea