Kawan2Ku

07 Mac 2016

Status Blog #72

Posted by Dalia Hassan at Isnin, Mac 07, 2016

Assalamualaikum wbt

Ermmm.. macam dah lama juga tak update blog ni.. sibuk memanjang dengan macam macam hal.. ni tengah training ping pong, tetiba jer terfikir nak pindah rumah... hehe.. maksud aku nak tukar address blog aku... taknak dah guna www.daliagallery.com. Aku nak guna yang free jer... tak nak guna domain lama.. mahal. hahaha

 Mungkin nanti ada sedikit masalah pencarian... tapi tak kisahla kan... aku memang low profile dari dulu lagi... kekeke!

Apa2 hal, kita abiskan training dulu.. lusa nak lawan dah...  ngeeeeee!

1 comments:

Mrs. A berkata...

Kenapa nak pindah rumah dah jemu ke?

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea