Kawan2Ku

Assalamualaikum wbt...


Blog ini telah menjadi diari hidup aku. Kebanyakan yang aku masukkan di sini adalah kehidupan harian aku. Walaupun ianya tidaklah menarik perhatian dan tiada apa yang menarik, tapi perjalanan kehidupan aku tetap mempunyai jalan cerita yang tersendiri walaupun kadang-kadang ianya sangat membosankan. Menjalani rutin hidup yang biasa, melakukan sesuatu yang berulangan setiap hari, namun ianya tetap satu kenangan yang aku cuba kenang sehingga ke akhirnya.


Untuk tahun 2020, aku cuba untuk menulis setiap hari apa yang aku lakukan. Selain untuk kenangan di masa hadapan dan juga untuk tatapan anak cucu aku nanti, aku cuba untuk mendisiplinkan diri aku untuk tidak melakukan sesuatu perkara hanya separuh jalan. Aku cuba... mungkin The Chapter ini tidak bermakna bagi para pembaca, tapi ianya sangat bermakna bagi aku, walaupun ianya hanya sebuah kisah harian yang membosankan yang aku lalui setiap hari.


Terima kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow blog aku yang sendu ini.


Sekian.

21 Oktober 2016

Program Gaya Hidup Sihat : Hiking @ Hutan Simpan Ayer Hitam 2.0, Puchong

Assalamulaikum wbt..

Sebenarnya ni aktiviti Gaya Hidup Sihat kat tempat keje aku. Lama dah tak buat hiking ni, kalau tak salah aku kali terakhir bulan Febuari aritu. Biasanya kalau Gaya Hidup Sihat mesti buat senamrobik ataupun larian 2.4km... tapi ok gak kan... sekali sekala best jugak, sekadar untuk mengeratkan tali silaturrahim sesama kami.

Ni je gambar2 yang ada. Layannn...

lebih kurang 80 orang yang join aktiviti kali ni...















selfie ngan boss...


0 comments:

D'Alia Gallery. Dikuasakan oleh Blogger.
 

D'Alia Gallery Published @ 2014 by Ipietoon