Kawan2Ku

13 Ogos 2017

MERDEKA RAYA SALES COWAY [COMBO]

Posted by Dalia Hassan at Ahad, Ogos 13, 2017

Iklan jap!!

Tiap kali nak Bancuh Air, mesti kena Masak Air.. Leceh lah.. 😪😪

Kan.. Kan..

Tapi.. Jangan Risau 😃😃
Jom Ramai-ramai Rebut Peluang Promosi Ni.. #ComboMerdekaRaya

MERDEKA RAYA SALES COWAY [COMBO]
============================
#TidakPerluDepositeCash

Daftar 2 Produk, Hanya Rm50.00 + Bulanan Pertama Produk. Bulan ke-2 Free. #KadDebit #KadKredit

💧Water Purifer + Air Purifier Storm 🌪

💙Daftar Sekarang. #UntukPromosiKini

🔥Paling Best! FREE Aftersales Support TERBAIK untuk customer Kami. Direct dari Coway HQ Kuala Lumpur

Semua produk dilengkapi dengan fungsi keselamatan Child Lock & Automatic Energy Saver

Pemasangan seluruh Malaysia.

💙 Penapis Air:
Direct Paip
99.9 % Air Tapis
Sejuk Peti, Panas Berasap, Suhu Biasa.
Saiz Tangki yg Besar dan Kedap Udara.

💙 Penapis Udara + Kipas:
Sangat Sesuai bagi mereka yg ada Masalah Penafasan, Asma.. Selsema.. Ekzema.
Menyah Bau Asap, Masakkan.. Jerebu.
Kipas Nyaman & Menyejukkan.

Untuk Detail:

📲📲Suhaimi 0105476265

👇📱👇📱👇📱👇📱👇📱👇📱👇

www.wasap.my/60105476265

👉🏻 DAFTAR COWAY SEKARANG 👈🏻
=========================

*Merdeka!! Merdeka!! Merdeka!!* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾

#Promosi ini khas utk 30 orang yg terawal sahaja

Klik link dibawah


3 comments:

Delimasari berkata...

jadi member berapa pendaftaran
dengarnya Iron pun ada

Dalia Hassan berkata...

Delimasari.. awak boleh whatsapp no yang saya bagi kat atas tu. Saya tolong dia iklankan je.. whatsapp dia, inshaaAllah dia akan balas...

Dalia Hassan berkata...

Delimasari.. awak boleh whatsapp no yang saya bagi kat atas tu. Saya tolong dia iklankan je.. whatsapp dia, inshaaAllah dia akan balas...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea