16 September 2017

Hiking @ Bukit Melati, Nilai

Assalamualaikum wbt...

Lama sangat tak hiking... so cuti Hari Malaysia aku cuba curi masa untuk hiking, hilangkan rasa kerinduan pada alam dan bau huitan. Asalnya sepatutnya aku naik ke kem Lolo hari ni, tapi memandangkan hujan, kami ubah haluan ke Bukit Melati, Nilai.

Ni kali pertama kami ke Bukit Melati... nasib baiklah ada pakcik waze yang bantu kami sampai ke destinasi.

Hehe.




















laki bini senget

Boleh tahan semput jugak naik Bukit Melati ni. Almaklumlah dah lama tak training, lemak2 kat badan pun dah mula membiak. Sedih. huhuhu

Turun dari Bukit Melati, aku cakap dengan Tini yang aku tak puas hiking. Tetiba je datang idea untuk hiking kat Bukit Batu Putih.. ajer kemaruk. hahaha.. then dari Bukit Melati kami teruskan perjalanan ke Port Dickson.

0 comments:

D'Alia Gallery. Dikuasakan oleh Blogger.
 

D'Alia Gallery Published @ 2014 by Ipietoon