20 November 2018

Hiking @ Bukit Kepayang

Assalamualaikum wbt...

Sayang, aku mabuk kepayang! 
Ohoiiii!

Ok2.. Kali ni hiking geli2 kat Bukit Kepayang pulak.. Tahun ni memang pilihan bukit2 jer.. kalau gunung pun, gunung yang rendah jer. Boleh bawak bincang.

Bukit Kepayang ni treknya senang sangat. Yang tak senangnya, belum start hiking aku dah tak tahan nak terkucil. Terpaksa la aku menapak dalam 500meter untuk cari tandas. Nasib baik la ada kawasan perumahan Kepayang Height 2 kalau tak salah aku namanya, kat situlah aku tumpang tandas guard house diorang. Nasib baik melayu yang jaga bukan abanglaaa...


Aje teruk muka orang tak cukup tido + takder langsung bedak nak tepek kat muka. 
Kat sini kena guna tali... tapi takder la mencabar sangat... biasa jer so korang jangan risau...
 


Kejap je dah sampai puncak sebenarnya... Dalam beberapa minit jer cuma kami ni kalau boleh setiap tempat nak berhenti untuk bergambar. Itu adalah normal bagi kami.

 haha!

Jadi pengayuh basikal Grab, demi mencari sesuap nasi untuk kesinambungan hidup yang lebih cemerlang, gemilang dan temberang...

lai lai sapa nak booking basikal grab ni boleh install dulu aplikasi Grab.
Port sesuai untuk membawang bagi makcik-makcik bawang...

Mengenang nasib diri... sendirian di perantauan...









Alah. Yang lain-lain tu semua gambar syok sendiri. Acah-acah anggota kumpulan penyanyi wanita hip hop kpop baru nak naik... bagi chance laaa...

0 comments:

D'Alia Gallery. Dikuasakan oleh Blogger.
 

D'Alia Gallery Published @ 2014 by Ipietoon