Kawan2Ku

12 April 2017

Status Blog #108

Posted by Dalia Hassan at Rabu, April 12, 2017 0 comments Links to this post


Susahnya kalau taknak terima pandangan / cadangan orang lain. Tak boleh terima kritikan. Nak melenting jer taunya tanpa cari penyelesaian.


Haishhhh...


Susah...


Susah...


Orang macam ni memang tak layak jadi ketua yang baik. Diktator.


Opssss!


Ok bai!


(sekadar luahan perasaan)

05 Mac 2017

Perlawanan Persahabatan Ping Pong

Posted by Dalia Hassan at Ahad, Mac 05, 2017 0 comments Links to this post

Assalamualaikum wbt...

Ni cerita masa friendly match pingpong Jumaat lepas. Team Subang Jaya bertemu team Shah Alam di JSJK Shah Alam.

Tahniah Subang Jaya sebab menang hampir kesemua game aritu (kecuali team wanita.. haha).

Walau macamanapun, ni adalah game yang bermakna dan beri pengalaman kepada kami geng pingpong wanita yang baru nak berjinak2 dengan sukan ni.

Jumpa lagi minggu depan di Banting! Dan good luck juga buat semua...






Status Blog #107

Posted by Dalia Hassan at Ahad, Mac 05, 2017 0 comments Links to this post

Assalamualaikum...

Just nak share kat sini gambar2 ni supaya tak hilang dalam simpanan.

Majlis : Penyampaian Anugerah Khidmat Cemerlang (APC)

Tarikh : Januari 2017 (tak ingat berapa haribulan... haha)





Lirik Lagu : Gelombang Cinta ~ Heavy Machine

Posted by Dalia Hassan at Ahad, Mac 05, 2017 0 comments Links to this post

Gelombang Cinta ~ Heavy Machine

Setahun telah berlalu
Sewaktu kau meninggalkanku
Hatiku pedih tersusuk sembilu

Pemergianmu tanpa relaku
Setiap saat ku mengenangkanmu
Dimanakah janji-janjimu dulu

Apakan daya sudah suratan
Nasibku ini menghadapi
Gelombang cinta yang hampakan
Tiada lagi cahaya yang menyinari hidupku
Mungkinkah aku yang bersalah
Ataupun kau yang berpura

( korus )

Cinta apakah ertinya cinta
Jika hanya kau berdusta
Tipu dayamu yang mengoda
Cinta apakah ertinya cinta
Hidup merana hati terluka derita


Status Blog #106

Posted by Dalia Hassan at Ahad, Mac 05, 2017 0 comments Links to this post

Perempuan yang kamu
sakiti itu,
adalah anak perempuan yang
dibahagiakan bermati matian
oleh ayahnya....

hargailah dia ...

11 Februari 2017

Hiking @ Gunung lambak, Kluang

Posted by Dalia Hassan at Sabtu, Februari 11, 2017 0 comments Links to this post

Assalamualaikum wbt


Tarikh : 11 Febuari 2017
Lokasi : Gunung Lambak, Kluang

(Bila ada masa free nanti aku akan update kisah dan pengalaman aku kat sana)



Add caption




































04 Februari 2017

Hiking @ Gunung Telapak Buruk ( Air Crashed Area )

Posted by Dalia Hassan at Sabtu, Februari 04, 2017 0 comments Links to this post

Assalamualaikum wbt

Assalamualaikum wbt


Tarikh : 4 Febuari 2017
Team : Red Ants Hikers
Lokasi : Gunung Telapak Buruk ( Air Crashed Area )

(Bila ada masa free nanti aku akan update kisah dan pengalaman aku kat sana)






















PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea