Kawan2Ku

18 Disember 2010

Hari - hariku....

Posted by Dalia Hassan at Sabtu, Disember 18, 2010 0 comments Links to this post
Arghhhh... lama betul aku tak post kan something kat blog aku ni... bukan apa, sibuk ya amat... pukul 6.30am dah keluar rumah pergi kerja, pukul 9pm baru kuar dari opis... letih, penat, tension semua bergabung menjadi satu.... tapi Alhamdulillah, cuti aku selama seminggu telah diluluskan... Yes!! hari ni aku dah start cuti dan malam ni jugak aku akan gerak balik ke Johor selepas menjemput parent aku kat KLIA.... rindu kat diorang, lama dah tak jumpa....

Bermula 01.12.2010, rutin harianku menjadi sedikit kelam kabut... mana taknya, sejak PDRM mengumumkan tentang pengurangan kadar kompaun saman trafik, maka berkampunglah mereka2 di depan opis aku... maklumlah aku ni kerja di cawangan trafik, jadinya secara tidak langsung aku pun terlibat sama.... setelah dua minggu berhempas pulas melayan karenah org2 yang datang, rutin harianku kini kembali menjadi normal.. dan bila OKS yg datang semakin berkurang, maka waktu rehatku dan juga kawan2ku yang sama2 turun padang kini kembali seperti sediakala... klu sebelum ni aku hanya rehat selama 10minit (kadang2 tak rehat langsung), sekarang tidak lagi...

dan yg lebih penting, aku dapat cuti seminggu.... yahoooooo! kepada bos aku yang baik hati dan sudi meluluskan cuti aku tu, terima kasih Tuan!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea