Kawan2Ku

01 Jun 2011

Demam

Posted by Dalia Hassan at Rabu, Jun 01, 2011
Hari ni aku cuti lagi. Demam. Sebenarnya, takde la demam sangat, sikit-sikit jer... tapi bila rasa malas nak pergi kerja menguasai diri, tak sihat sikit di jadikan alasan. Hehehe tapi tak per la, aku ganti dengan esok.... kalau ikutkan esok aku ambik off day, tapi kiranya aku ganti dengan hari ni la.... esok aku masuk la opis.... itu pun kalau aku tak 'demam' lagi... ishhh... apa yang aku cakap ni... hentam sajalah... hehe


Sempat la tadi aku merewang sensorang kat Carefour Subang Jaya tadi.. tak beli apa pun, saja je jalan2 menghilangkan boring.... maklumlah, takde apa nak buat... ingat nak pergi cari barang untuk kursus minggu depan, tapi satu apa pun aku tak beli... biar lah dulu... sabtu or ahad ni baru nak ajak my asben dengan my daughter pergi shopping sama2.... baru meriah pergi bertiga... jalan sorang2 ni, takda mood nak beli barang... tengok2 jer la dulu....

Balik dari Carefour, aku singgah kat Klinik Mediviron Subang Perdana kejap disebabkan aku punya batuk ni dah berminggu tak baik2 lagi... seksa beb... dan.. RM90 melayang bayar duit ubat... haih! kalau tak baik jugak tak tau lah nak cakap apa....



Adeh.... Lari bajet aku bulan ni... tapi takper la, yang penting tak batuk lagi dah... pergilah jauh2 wahai batuk... tapi persekitaran kat sini memang berhabuk... udara tak segar... rindu sangat suasana kat kampung... best sangat. Udara nyaman, bersih...hissshhhh! baru jer minggu lepas balik... hehe...

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea